Puterea stiri: 7334
Criza energetică stiri: 1129

Un membru O-Zone lansează un remix al hitului Dragostea din Tei

7 sep. 07:25   Showbiz
1550 0

Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, prezintă primul remix cu clip al piesei „Dragostea din tei”.

Cu 19 ani în urmă cînd a fost lansat single-ul „Dragostea din Tei” a ajuns pe locul 1 în Eurochart Hot 100, poziție pe care a stat 12 săptămîni, între iunie-septembrie 2004, transmite Știri.md cu referire la radiozu.ro.

De asemenea single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. Pop 100.

„Chiar dacă piesa încă este ascultată de milioane de oameni, mă tot urmărea gîndul de multă vreme să-i aduc melodiei noastre un aer fresh, însă pînă acum nicidecum nu reușeam sa găsesc inspirația și nu vedeam direcția, sound-ul potrivit și tot amînam pînă într-o zi cînd, am ajuns la studio după două săptămîni de vacanță în afara țării și am simțit acea chemare. M-am așezat și în cîteva zile am și terminat producția remixului!

A fost ca o revelație! Am decis să păstrez culoarea structura și originalitatea vocilor adaugînd totuși o amprentă personală în materie de sound… sînt sigur că fanilor noștri, fanii piesei o să o îndrăgească cel puțin la fel de mult, iar avionul «dragostei din tei» să zboare mult și bine în continuare în jurul lumii!”, povestește Radu Sîrbu.


Cei trei băieți, Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș, au dat lovitura cu piesa „Dragostea din tei”, care a ajuns în topurile din toată lumea și a fost preluată inclusiv de vedete precum Rihanna și T.I.

Radu Sîrbu este cîntăreț și producător muzical care a fost membru al trupei O-Zone din 1998 pînă în 2005 și a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Arsenium cu hituri precum „Dragostea din tei”, „Despre tine” și „De ce plîng chitarele”. După separarea lor din proiectul O-Zone, Radu și-a început cariera solo, a lansat două albume și a fondat propria casă de discuri, Rassada Music.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Care va fi „soarta” protestului din capitală?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав