COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2959
Puterea stiri: 6923
Coronavirus stiri: 7690

Sucurile proaspete sînt nocive pentru sănătate

14 sep. 02:30   Sănătate
1396 0

Sucurile proaspete sînt o parte integrantă a multor programe de alimentare sănătoasă. Oamenii care doresc să îmbunătățească activitatea sistemului lor digestiv și să se recupereze rapid după efort beau sucuri proaspete. Cu toate acestea, sucurile naturale sînt la fel de nesănătoase ca și băuturile carbogzoase, afirmă oamenii de știință britanici.

Este vorba despre descoperirea, care a arătat că într-o băutură aparent folositoare se conține o cantitate mare de zahăr. Acest lucru poate duce la diabet zaharat și creșterea poftei de mîncare, ceea ce poate duce la obezitate.

Acest fapt descoperit de cercetătorii din Marea Britanie, conduși de profesorul Hanss - Peter Kubis. Mass-media occidentale deja reproduc știriea de senzație pentru adepții alimentației sănătoase, care greșesc crezînd că sucul este un element esențial al unui regim alimentar sănătos, deoarece este izvor de pectină și fibre.

Prin urmare, celor care au grijă de sănătatea lor, li se recomandă să nu consume mai mult de două pahare de suc ​​de fructe pe zi.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Ce veți face dacă tariful pentru încălzirea cu gaze va fi extrem de ridicat?
🔽🔽