Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sîrbu, despre Stoianoglo: Procuratura a cîştigat un şef pe măsură

30 noi. 2019,, 11:45   Politică
5060 9

După mai multe frămîntări politice şi luni de aşteptare, Republica Moldova are în sfîrşit un nou Procuror General.

Fostul vice-procuror, dar şi fostul deputat democrat, Alexandru Stoianoglo, este oficial noul şef al Procuraturii de la Chişinău. Dintre cei patru candidaţi intervievaţi de CSP, Alexandru Stoianoglo a cîştigat concursul. Acesta a fost numit astăzi prin decret prezidenţial, semnat de Igor Dodon, transmite Noi.md.

În cadrul emisiunii Punctul pe AZi, de la Tvr Moldova deputatul democrat, Sergiu Sîrbu, fiind rugat să comenteze declaraţiile fostului premier, Maia Sandu, precum că numirea procurorului a fost un tîrg între PD şi PSRM, acesta a negat categoric negocierile între PD şi PSRM.

„Categoric nu au existat nici un fel de negocieri, eu nu ştiu dacă noi în general avem discuţii cu socialiştii,” a menţionat Sergiu Sîrbu.

Fiind întrebat de ce a plecat Alexandru Stoianoglo din PD, deputatul a spus că nu era pe atunci la şefia partidului şi nu este la curent.


„Nu cunosc detalii însă cred că mulţi colegi regretă plecarea lui. Eu l-am cunoscut şi confirm că este un profesionist principial şi cumpătat. Am pierdut un coleg foarte bun dar sper că acum procuratura a cîştigat un şef pe măsură,” a mai spus Sîrbu, în platoul Tvr Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?