X 
Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Popescu: „Sîntem pe deplin angajați să continuăm eforturile pentru a iniția negocierile de aderare pînă la sfîrșitul acestui an”

28 iun. 2023,, 09:45   Politică
2451 0

Împreună cu secretarul general al Guvernului, Artur Mija, vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu Xavier Bettel, prim-ministrul Luxemburgului, cu care a discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și despre progresele noastre semnificative în implementarea celor nouă recomandări ale Comisiei Europene.

Sîntem pe deplin angajați să continuăm eforturile noastre pentru a iniția negocierile de aderare până la sfârșitul acestui an, notează Noi.md.

Totodată, oficialul moldovean a mulțumit premierului Xavier Bettel pentru participarea sa la cea de-a doua ediție a Summit-ului Comunității Politice Europene.

„Am subliniat importanța angajamentului său și a celorlalți lideri europeni în sprijinirea parcursului european al Republicii Moldova. În context, ne-am referit la următoarea ediție a Platformei de Sprijin a Moldovei, care urmează să aibă loc în luna octombrie, la Chișinău.

Am discutat, de asemenea, despre evoluția pozitivă a dialogului bilateral și despre intensificarea relațiilor comerciale și investiționale. În acest sens, am mulțumit premierului Luxemburgului pentru asistența continuă în consolidarea democrației, susținerea dezvoltării durabile și a creșterii economice a țării noastre.” – a declarat ministrul Nicu Popescu.

3
0
0
0
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?