Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Sandu s-a întîlnit cu Filip: Despre ce au discutat

1 dec. 2020,, 11:11   Politică
5776 0

Președintele ales, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu liderul PDM, Pavel Filip, în cadrul căreia au discutat despre situația politică actuală, criza pandemică și curățarea clasei politice.

Liderul democraților a calificat drept "foarte bună" discuția cu președintele ales, precizînd că PDM va fi un partener de încredere pentru Președinție.

"Am apreciat că dna Sandu a mulțumit primarilor și susținătorilor PDM pentru sprijin în campanie electorală și am asigurat-o că PDM rămîne un partener de încredere pe care se poate conta în edificarea unui stat modern și european. Am discutat și despre gestionarea proastă a pandemiei și despre evoluțiile negative la acest subiect: numărul mare de cazuri noi, lipsa locurilor în spitale și insuficiența lucrătorilor medicali. Am discutat crearea unui grup de lucru pe platformă parlamentară, care să vină cu soluții urgente și imediate", a declarat Filip.

Totodată, liderul PDM a menționat că va sprijini inițiativa Maiei Sandu "de curățare a clasei politice".

"Întrucît noi am trecut deja printr-o resetare a partidului, care s-a curățat de elemente toxice, am asigurat-o pe dna președinte că vom sprijini în continuare orice inițiative de curățare a clasei politice. A fost o discuție productivă. I-am urat succes dnei președinte în mandatul responsabil pe care îl are!", a adăugat Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?