Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Maia Sandu a discutat cu locuitorii satului Taraclia, din Căușeni

30 mar. 17:40   Societate
2929 0

Șefa statului, în cadrul vizitei de lucru în raionul Căușeni, a fost și în satul Taraclia. „La Căușeni, am mers în satul Taraclia, o localitate cu oameni primitori și gospodari.

Oamenii apreciază că, după mulți ani de așteptare, se repară drumul național R26 care unește satele Sălcuța și Taraclia, pentru care au fost alocați 50 de milioane de lei”, a spus Președinta Maia Sandu.

Președinta a mai menționat că, în acest an, vor fi finalizate și lucrările de reparație a drumului care duce spre satul Baimaclia, costul cărora este de 4 milioane de lei. La fel, a mai subliniat că noua școală, inaugurată anul trecut, este un motiv de mîndrie pentru localnici. Aici, datorită unei investiții de 20 de milioane de lei, aproape 400 de elevi își fac studiile într-o școală modernă.

„Printr-un alt proiect, în valoare de 10 milioane de lei, realizat cu sprijinul Fondului Internațional pentru Dezvoltarea Agriculturii și Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, a fost construită o piață agro-alimentară nouă. Cu fiecare proiect realizat, creștem nivelul de viață în comunitățile noastre”, a mai punctat șefa statului.

4
0
0
2
23

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?