Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dodon se va imuniza împotriva Covid doar cu vaccinul rusesc

29 dec. 2020,, 09:25   Politică
4551 2

Fostul șef al statului, Igor Dodon, spune că se va imuniza împotriva noului tip de coronavirus, însă exclusiv cu vaccinnul rusesc.

Într-un interviu oferit pentru tass.ru, Dodon susține că nu crede în „analogii occidentale”, transmite unimedia.info.

„Ce ține de vaccin - în Moldova nu îl avem. Desigur, sînt gata să mă vaccinez, dar am spus-o repetat, că doar cu vaccinul rusesc. Nu cred în analogii din occident, care repejor l-au făcut, ca să demonstreze că nu doar Rusia are vaccin, dar și ei tot. E ca și în timpul războiului rece cînd era goana pentru arme. Acum au văzut că Rusia a făcut un vaccin efectiv, repejor au făcut și ei ceva și spun că și ei au vaccin. Nu voi risca cu așa ceva. Am recomandat și voi recomanda tuturor cetățenilor, care vor decide să se vaccineze - doar cu vaccinul rusesc”, a declarat Dodon într-un interviu pentru tass.ru.

Șeful adjunct al Direcției generale asistență socială și sănătate (DGAS) a Primăriei Chișinău, Boris Gîlca a declarat anterior că în Republica Moldova primele doze ar putea ajunge în maxim trei luni de zile, iar procesul de vaccinare ar putea începe cel tîrziu în toamna anului 2021.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?