Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Voronin îl va acționa în judecată pe Chirtoacă

13 iun. 2018,, 12:27   Politică
4745 3

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a anunțat astăzi că îl va da în judecată pe fostul primar al capitalei Dorin Chirtoacă pentru defăimare, notează Noi.md.

Politicianul a dezmințit informația făcută publică de Chirtoacă precum că ar fi privatizat cinematograful „Gaudeamus” în 2004. El a negat că are vreo implicare în acest scandal și a prezentat documente care probează cine este proprietarul clădirii. Potrivit lui Voronin, clădirea cinematografului a fost privatiză în 2004, iar terenul aferent – în 2010.

„Referitor la declarația acestui oligofren Chirtoacă, eu cred că a căzut din pat și s-a lovit la cap. Am toate documentele din Registru, care arată cine și cînd a privatizat acest cinematograf. În 2010 a fost privatizat terenul aferent, dar cine era primar în 2010? Chirtoacă! Agentul economic care a demolat și vrea să construiască ceva în loc este înregistrat în raionul Rezina, satul Gordinești. E o firmă cunoscută care construiește peste tot în Chișinău, dar îmi pare că tot acest agent va demola și cafeneaua ”Guguță”. Am auzit despre această firmă nu prima dată. Dar pe ce s-a bazat Chirtoacă cînd a spus că eu am privatizat? Să răspundă pentru cuvintele lui”, a explicat Voronin.

Politicianul nu a spus ce sumă va cere în instanță drept prejudiciu moral, dar nici nu a ezitat să facă haz pe marginea acestui subiect. „Aș cere să nu-l mai văd și să nu-l mai aud pe acest Chirtoacă în vecii vecilor”, a spus Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?