Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Viziuni diferite asupra accederii lui Năstase în turul doi al alegerilor din Chișinău

22 mai. 2018,, 07:31   Politică
9103 12

Partidul Socialiștilor și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr au viziuni diferite referitor la accederea lui Andrei Năstase în turul doi al alegerilor locale din municipiul Chișinău.

În timp ce socialiștii cred că aceasta a fost o surpriză pentru însuși candidatul, PPDA consideră că acesta este rezultatul unei munci asidue, transmite IPN.

Deputatul socialist Vasile Bolea a declarat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8 că accederea lui Andrei Năstase în turul doi a fost o surpriză pentru însuși candidatul. În plus, prezența candidatului PPDA în turul doi ar fi o problemă pentru liderul democraților, Vladimir Plahotniuc, dar și pentru liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, care potrivit lui, nu ar fi foarte încîntată de acest lucru.

Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, consideră că accederea lui Andrei Năstase se datorează muncii asidue pe care a depus-o echipa candidatului în campania electorală. În plus, potrivit lui, faptul că în turul doi nu a acces candidatul independent, Silvia Radu, alături de socialistul Ion Ceban, demonstrează încă o dată că electoratul din capitală este bine informat. Potrivit lui, rezultatul primului tur al alegerilor demonstrează că sondajele, care o plasau pe Silvia Radu în turul doi, fie sînt făcute selectiv, fie sînt în favoarea cuiva. „Cel mai important rezultat al acestui scrutin este faptul că oamenii au obținut o speranță”, a afirmat Alexandru Slusari.

În turul doi al alegerilor locale din municipiul Chișinău vor lupta candidatul PSRM Ion Ceban și candidatul PPDA, Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?