X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sturza: "Vlah intenționează să se lanseze în politică la nivel național"

7 sep. 2022,, 18:15   Politică
2610 0

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, crede că Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah intenționează să se lanseze în politică la nivel național, deoarece în jumătate de an ea nu va mai putea candida la funcția de bașcan al autonomiei. Totodată, potrivit lui Sturza, ea ar putea fi numită în funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Turcia.

O astfel de opinie Ion Sturza a exprimat în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Radio Vocea Basarabiei, transmite Noi.md

”În jumătate de an Irina Vlah va fi o persoană privată. Ea nu mai poate candida la funcția de bașcan și acolo deja se prefigurează armatele. Cineva încearcă de la Chișinău s-o convingă că s-ar putea lansa ca un politician la nivel național. Este curtată de un partiduț politic, de un fost prim-ministru. Au o strategie comună de comunicare, au același comunicator, dar asta este o pistă falsă. Eu i-aș promite doamnei Vlah un post de ambasador în Turcia și l-aș aduce și l-aș promova în calitate de bașcan pe domnul Croitor care este acum ambasador în Turcia”, a spus Ion Sturza.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?