COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 832 171 INFECTAȚI  317 899(+1370)   TRATAȚI 297 796     DECESE 7273(+32)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2950
Puterea stiri: 6869

Sandu îi răspunde lui Platon: Pe mine nu mă intimidează acești oameni. Știu dauna pe care au adus-o

3 iun. 21:28 (reactualizat 4 iun. 08:19)   Politică
4535 18

„Acuzațiile o să continue, pe mine nu mă intimidează acești oameni”. Astfel a reacționat președinta Maia Sandu la acuzațiile făcute astăzi de omul de afaceri Veaceslav Platon, privind participarea președintei la „luarea unor decizii controversate” în trecut. Declarația a fost făcută la o emisiune de la Moldova 1.

„Aceste acuzații o să continue, dar pe mine nu mă intimidează acești oameni. Am văzut mai multe informații de cînd am venit în funcție, știu care este dauna pe care acești oameni au adus-o, cum spuneam din 95 se întîmplă, știu dauna care au adus-o statului, întreprinderilor, încă nu știm daunele care au fost aduse persoanelor private. Nu au cum să ne oprească.

Dincolo de spălările de bani, atacurile la unele bănci pentru că asta va încerca să facă și un șir mare de întreprinderi prin care a scos bani”, a declarat președinte.

Veaceslav Platon a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că demarează amplă activitate social-politică cu scopul de a scoate la iveală minciuna care există la moment pe scena politică moldovenească. În speță, el va explica public, săptămînal, „who is who”, ce interese are, cum induce lumea în eroare, cum se urcă sau ține de putere și distrage atenția opiniei publice de la lucrurile cu adevărat importante.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽