X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Președintele raionului Călărași a fost plasat în arest preventiv

2 feb. 17:13   Politică
1752 0

Președintele raionului Călărași și un șef de direcție a Consiliului raional au primit 30 de zile arest preventiv, transmite moldova1.

Totodată, primarul de Călărași a fost plasat în arest preventiv pentru 20 de zile. Deciziile au fost pronunțate astăzi, 2 februarie, de Judecătoria Chișinău, cu sediul Ciocana, anunță Procuratura Anticorupție.

Amintim că cei trei suspecți au fost arestați preventiv pe 31 ianuarie în cadrul dosarului denumit generic ,,Fraudarea achizițiilor publice din cadrul Consiliului raional Călărași”.

Potrivit oamenilor legii, bănuiții sunt vizați în cadrul mai multor cauze, pornite în legătură cu fapte de corupție. Procurorii susțin că, inițial, a fost deschisă o anchetă pentru abuz de serviciu, ulterior fiind pornite și conexate 21 de cauze penale privind coruperea activă și pasivă, dar și abuzul de serviciu.

3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?