X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

Platforma DA nu va susține nicio candidatură la funcția de prim-ministru

28 dec. 2020,, 15:30   Politică
7052 7

După întrevederea de astăzi cu președinta Maia Sandu, Platforma DA spune că nu va susține nicio candidatură a prim-ministrului în cadrul actualului Parlament și pledează pentru alegeri parlamentare anticipate.

„Am avut o discuție destul de productivă cu doamna președintă. Platforma DA și-a expus viziunea și am susținut ideea doamnei președintă de a fi organizate alegeri parlamentare anticipate în termeni proximi”, a spus Alexandru Slusari, președintele fracțiunii parlamentare a Platformei DA, care a participat la consultările cu Maia Sandu, transmite realitatea.md.

Totodată, Slusari a precizat că reprezentanții Platformei DA au discutat cu Maia Sandu despre un șir de probleme și riscuri care s-au abătut și se pot agrava din cauza actualei situații politice.

Este vorba de gestionarea crizei pandemice, situația macro-financiară, problemele agricultorilor, situația actuală din Guvern, precum și despre reformarea sistemului judecătoresc. „Ne dorim cît mai repede alegeri anticipate”, a mai spus Alexandru Slusari.

Amintim că, astăzi Maia Sandu are întrevederi cu toate fracțiunile și grupurile parlamentare în vederea stabilirii acțiunilor pentru redresarea situației politice din țară. Pînă la ora actuală, președinta a avut întrevederi cu PSRM, PAS și Platforma DA. Urmează PDM, Partidul Șor și Grupul parlamentar Pro Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?