X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Nicu Popescu întreprinde o vizită de lucru la Paris

10 noi. 2022,, 11:50   Politică
1945 0

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, întreprinde o vizită de lucru la Paris. Acesta este însoțit de ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, relatează Noi.md.

„Desfășurăm o vizită de lucru la Paris pentru a promova agenda de integrare europeană a țării noastre, contribuind la consolidarea dialogului politic și relațiilor de cooperare în domenii prioritare pentru ambele state, precum și pentru a discuta criza energetică cu care se confruntă țara noastră, dar și riscurile la adresa securității Republicii Moldova și cooperarea în domeniul apărării.

Pe data de 10 noiembrie, în cadrul programului bilateral, ne vom întâlni cu înalți oficiali francezi: Sébastien Lecornu, ministrul forțelor armate al Franței, Emmanuel Puisais-Jauvin, secretar general pentru afaceri europene, consilierul prim-ministrului francez pentru Europa, Jean-Louis Bourlanges, președintele Comisiei afaceri externe al Adunării Naționale.

De asemenea, mă voi întâlni la Paris cu Ulrik Vestergaard Knudsen, secretarul general adjunct al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) responsabil pentru cooperarea cu țările non-membre ale organizației”, scrie Popescu pe canalul său de Telegram.

Pe data de 11 noiembrie cei doi miniștri moldoveni vor participa la Forumul Păcii de la Paris.

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?