Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nichiforciuc, la un pas de a fi exclus din PDM. Cine l-a salvat

5 mai. 2020,, 10:29   Politică
4984 3

În cadrul ședinței de ieri a Partidului Democrat, liderul formațiunii, Pavel Filip, ar fi propus eliminarea din fracțiune a lui Eugeniu Nichiforciuc.

Cel puțin asta afirmă deputatul PAS Mihai Popșoi care a adăugat că, potrivit surselor din PDM, Nichiforciuc ar fi fost salvat de Dumitru Diacov, transmite Jurnal.md.

„Din ceea ce cunoaștem noi, de la surse din cadrul PDM care au asistat la întrunire, Filip a pus la vot eliminarea din fracțiune a lui Nichiforciuc. S-a cerut vot secret așa cum se practică la ei în fracțiune. Era aproape să facă acest lucru, dar că Diacov însă a tărăgănat și astfel i-a salvat pielea lui Nichiforciuc.

Este cumva încurajator că Filip a avut determinarea să facă acest lucru. Acea întîlnire de la hotel nu a fost decît o încercare de a trage sforile, de a lua decizii pentru partid, astfel încît deputații să fie puși în fața faptului și doar să voteze. Nichiforciuc și ceilalți care au fost la acea întîlnire i-au vîndut pur și simplu, dar vedem că fracțiunea PDM nu s-a lăsat vîndută chiar așa de ușor. Cît va mai rezista e greu de spus”, a declarat Mihai Popșoi în cadrul emisiuni Ora Expertizei de la Jurnal TV.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?