X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Năstase îl invită pe Filip la o discuție publică

21 aug. 2018,, 10:20   Politică
2715 1

Președintele PPDA, Andrei Năstase îl invită pe premierul Pavel Filip la o discuție publică. Politicianul spune că aceasta ar putea avea loc pînă la protestul din 26 august sau în cadrul acestuia, în PMAN din Chișinău.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Năstase vine cu o scrisoare deschisă în care spune că intenția de a organiza proteste pașnice este fermă și vrea să discute cu șeful Cabinetului de Miniștri despre „criza profundă din țară”.

„Vă invit la o discuție publică, pînă la protestul din 26 august sau în cadrul acestuia, în PMAN din Chișinău, pentru a discuta pe marginea crizei profunde din țară, inclusiv a subiectului acestei scrisori. Subliniez că intenția mea și a colegilor mei de a organiza proteste exclusiv pașnice, așa cum am procedat de fiecare dată din 2015 încoace, este fermă. Mă refer aici și la protestul preconizat pentru data de 26 august 2018. De altfel, inacțiunile instituțiilor de profil, a Dvs în calitate de prim-ministru, în vederea stopării degradării statului de drept crează toate circumstanțele pentru ca protestele să continue și după 26 august. Noi sîntem determinați să nu încetăm protestele pînă la soluționarea revendicărilor noastre, sîntem hotărîți să oprim deteriorarea statului de drept și încălcarea drepturilor fundamentale ale omului în Republica Moldova”, susține președintele PPDA.

Consilierul principal de Stat al Prim-ministrului, Stela Nistor, a declarat că dacă premierul va considera că e necesară o reacție la această scrisoare atunci aceasta va fi anunțată de cabinetul premierului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?