Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Igor Dodon i-a transmis condoleanțe lui Vladimir Putin

26 mar. 2018,, 10:30   Politică
6634 1

Președintele Igor Dodon i-a transmis un mesaj de condoleanțe omologului său rus Vladimir Putin, în legătură cu un incendiul devastator din orașul Kemerovo, notează Noi.md.

Șeful statului a subliniat că ceea ce s-a întîmplat este un moment de grea cumpănă pentru tot poporului Federației Ruse.

„Stimate Domnule Președinte,

Am aflat cu profundă durere în suflet vestea despre incendiul violent ce s-a produs în Centrul comercial „Zimnyaya Vishnya” din orașul Kemerovo și a provocat moartea unui număr mare de oameni. Extrem de tristă este, în special, vestea că în această terifiantă tragedie și-au pierdut viața mai mulți copii.

În aceste clipe de grea cumpănă pentru tot poporul Rusiei, Vă rog să acceptați, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere condoleanțe.


Totodată, Vă rog să transmiteți expresia sentimentelor noastre de sprijin și consolare pentru familiile celor ce și-au pierdut viața, iar tuturor răniților – urări de însănătoșire cît mai grabnică și multă putere de viață”, se arată în mesajul adresat lui Vladimir Putin.

Bilanţul incendiului izbucnit, duminică, într-un centru comercial din oraşul Kemerovo, aflat în sud-vestul regiunii ruse Siberia, a ajuns la 53 de morţi, a anunţat un purtător de cuvînt al serviciilor de intervenţie, relatează site-ul agenţiei Tass.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?