X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Expert: Guvernarea are probleme de comunicare

25 mai. 2023,, 09:15   Politică
2837 1

Una dintre problemele mari ale acestei guvernări este comunicarea. Opinia a fost exprimată de expertul Doru Petruți în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune Primul în Moldova.

„Una dintre problemele mari ale acestei guvernări, într-adevăr, e chestiunea ce ține de comunicare. Pe niciun subiect, tot timpul guvernul este la decalaje mari: de ore, uneori de zile și chiar de săptămîni pe anumite teme. Vedem cele mai recente lucruri legate de proiectul „Prima Casă”, am văzut cozile la vamă, în general subiecte pe care guvernarea fie din blocaj, fie din lipsă de experiență, reacționează foarte greu și la nivel de măsuri, dar și foarte lent pe partea de comunicare. Inclusiv destul de multe gafe, lucruri care știrbesc din imaginea unei guvernări”, a declarat Petruți.

Petruți este de părerea că actuala guvernare are nevoie urgent de un set de măsuri care să-i încetinească scăderea dramatică în sondaje.

„O recomandare de ordin strategic ar fi un set de măsuri, care mai întîi să domolească, pentru că nu vorbim doar de dezamăgire, vorbim pe parcursul sondajului și de alți indicatori foarte interesați, care arată deja de formarea unui curent de opinie și unui segment de electorat care deja urăște puterea și e dispus să voteze împotrivă”, a conchis Doru Petruți.

19
1
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?