Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Durleșteanu pleacă din Partidului Legii și Dreptății

20 mai. 2022,, 15:32   Politică
2869 0

Mariana Durleșteanu a demisionat astăzi, 20 mai din funcția de președintă a Partidului Legii și Dreptății. Anunțul a fost făcut de către aceasta, după ce a depus cererea în cadrul forurilor de conducere a partidului.

Durleșteanu nu a anunțat motivul real al plecării din funcția de conducere a partidului, invocând doar „motive personale”, însă a dat asigurări că ar putea să se întoarcă în politică, scrie Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Am decis astăzi în cadrul forurilor de conducere să-mi înaintez demisia din funcția de președinte al Partidului Legii și Dreptății. Mulțumesc tuturor colegilor din cadrul formațiunii și îi asigur de întregul meu respect și simpatie. Motivele acestui act sunt unele personale. Demisia din cadrul formațiunii nu înseamnă renunțarea la politică și nici renunțarea de a ajuta Republica Moldova, atât cât voi putea eu. Cred că Republica Moldova are nevoie în continuare de un partid capabil să-i ofere o alternativă viabilă, să o transforme într-o țară în plenitudinea cuvântului. Aflați mereu sub semnul întrebării este nevoie să găsim soluții la problemele ce macină astăzi Republica Moldova. Securitatea, compatibilitatea economică, accesul la resurse sau migrația sunt astăzi probleme ce necesita un efort comun. Sper ca nu peste mult timp sa pot face mai mult. Nimic nu se face fără oameni și totul se face pentru oameni”, se arată în mesajul lui Durleșteanu.

Amintim că, Durleșteanu a preluat conducerea Partidului Legii și Dreptății în luna octombrie 2021, după desfășurarea congresului. Funcția a fost preluată de la fondatorul acestei formațiuni politice Generalul Nicolae Alexei, care a rămas președinte de onoare al Partidului Ligii și Dreptății.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?