X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Dodon: „Oponenții noștri au trecut toate liniile roșii și le-am răspuns”

13 noi. 2020,, 21:39   Politică
7731 10

Oponenții noștri au trecut toate liniile roșii. Tonul campaniei pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale a fost unul dur, dar acesta a fost un răspuns la tot ceea ce au făcut oponenții noștri pe parcursul întregii campanii electorale, cînd toată lumea a lovit în Dodon, a răspîndit o sumedenie de falsuri și a atacat membrii familiei.

Acest lucru a fost declarat de Președintele în exercițiu al Moldovei, Igor Dodon, candidat independent la funcția de șef al statului, în cadrul emisiunii „Piatnița s Anatoliem Golea” de pe postul „RTR Moldova”, transmite Noi.md.

Comentînd cuvintele sale „pînă nu o primesc în bot nu înțeleg”, rostite la un miting de vineri, șeful statului a spus:

„Susținătorii noștri trebuie să înțeleagă și să știe că ne vom apăra victoria. Și cînd își bat joc, cînd îi numesc pe cetățenii Moldovei separatiști, cînd îmi atacă familia și familia echipei mele, cînd se bagă în sufletul părinților și copiilor, asta cum se numește? Oponenții noștri au trecut toate liniile roșii. Nu ne-am permis acest lucru. Priviți cîte falsuri sînt lansate în fiecare zi. În fiecare zi există fake-uri împotriva lui Dodon. Cine seamănă vînt culege furtună. Și acest lucru trebuie înțeles și trebuie să vorbim despre asta. Sîntem oameni pașnici, dar trenul nostru blindat stă pe calea de rezervă”.

Președintele a subliniat că, desigur, va face tot posibilul pentru a se asigura că totul merge pașnic și că nu există provocări.


„Dar cine aranjează provocări? Cine i-a blocat pe locuitorii Transnistriei și nu le-a permis să voteze? Cine i-a scos pe combatanți? Cine dintre deputați i-a numit pe cetățenii țării noștri separatiști? Cine? Noi? Nu! Ne-am comportat decent, pașnic, așa cum trebuie să te comporți într-o luptă normală civilizată. Oponenții noștri nu înțeleg acest lucru. Prin urmare, trebuie să le răspundem. Cum altfel?”, a declarat Igor Dodon.

El a recunoscut că tonul campaniei pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale a fost unul dur.

„Dar acesta a fost răspunsul la tot ceea ce au făcut oponenții în toată campania electorală. Toată lumea a lovit în Dodon și, bineînțeles, a trebuit să le explicăm oamenilor ce se va întîmpla dacă cîștigă un candidat sau celălalt. Trebuia să arătăm diferența. Și am arătat-o. Acum fiecare persoană, fiecare cetățean al Moldovei urmează să decidă ce vrea după alegeri - să obțină această situație sau alta, și să ia o decizie”, a conchis Președintele în exercițiu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?