X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dodon, despre "ambițiile de premier" ale lui Filip: "Trenul tău a plecat"

11 dec. 2020,, 10:41   Politică
4135 2

Agenda de activitate a președintelui și guvernului se concentrează acum nu pe numiri și demisii, ci pe legi care trebuie adoptate pentru a asigura interesele cetățenilor și pentru rezolvarea problemelor lor.

Declarația a fost făcută de Igor Dodon. El a menționat, în special, că proiectele bugetului de stat, asigurărilor sociale și medicale și politicii bugetar-fiscale au în prezent o importanță prioritară, transmite aif.md.

”Nu vorbim despre demisie-cine, cînd și cum. Dar știți că ieri CC a validat mandatul Maiei Sandu, iar eu am felicitat-o. Și repet: după 24 decembrie, toată responsabilitatea pentru situația din țară va fi a Maiei Sandu, a menționat el.

Anterior, despre faptul că imediat după învestirea lui Sandu, guvernul Chicu va demisiona, a declarat liderul democraților, Pavel Filip.

”El probabil se roagă ca Chicu să demisioneze din funcție sau să fie numit prim-ministru. Nici o șansă. Nu e rău să visezi. Nimeni nu va vota pentru tine. Trenul a plecat. Am văzut acuzații la adresa noastră-nu trebuie să căutați vinovați. Ați făcut-o cu propriile mîini și veți culege roadele", a adăugat Dodon.


El a mai dat asigurări că anul viitor vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, iar perioada următoare, în opinia șefului statului, nu va fi una deloc ușoară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?