Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Dinu Plîngău a comentat retragerea Arinei Spătaru din platforma DA

17 sep. 2021,, 11:36   Politică
4795 2

Președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău, a venit cu un comentariu, după ce Arina Spătaru a anunțat că părăsește rîndurile formațiunii. „Un proces absolut normal cînd unii oameni pleacă și alții vin la partid”, a scris fostul deputat, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Orice om are dreptul să facă sau nu politică. Un proces absolut normal cînd unii oameni pleacă și alții vin la partid. Celor care vin le spunem: „bine ați venit”, celor care pleacă le dorim succes în orice nu ar face ei în viitor”, a scris Plîngău.

Fosta deputată a Platformei DA, Arina Sptaru, anunță că a părăsit formațiunea. Într-o postare pe facebook, aceasta anunță că ieri la ședința consiliului OT Bălți și-a luat rămas bun de la colegii săi din Platforma DA.

La sfîrșitul lunii ianuarie, Organizația Platformei DA de la Bălți a decis să înainteze propriul candidat la șefia partidului, care se pregătește de Congres, la care se vor alege organele de conducere a formațiunii, inclusiv președintele. Membrii Consiliului organizației teritoriale Bălți ai Platformei DA au decis că o vor înainta pe deputata Arina Spătaru la șefia partidului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?