COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Dinu Plîngău a comentat retragerea Arinei Spătaru din platforma DA

17 sep. 11:36   Politică
2136 2

Președintele interimar al Platformei DA, Dinu Plîngău, a venit cu un comentariu, după ce Arina Spătaru a anunțat că părăsește rîndurile formațiunii. „Un proces absolut normal cînd unii oameni pleacă și alții vin la partid”, a scris fostul deputat, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Orice om are dreptul să facă sau nu politică. Un proces absolut normal cînd unii oameni pleacă și alții vin la partid. Celor care vin le spunem: „bine ați venit”, celor care pleacă le dorim succes în orice nu ar face ei în viitor”, a scris Plîngău.

Fosta deputată a Platformei DA, Arina Sptaru, anunță că a părăsit formațiunea. Într-o postare pe facebook, aceasta anunță că ieri la ședința consiliului OT Bălți și-a luat rămas bun de la colegii săi din Platforma DA.

La sfîrșitul lunii ianuarie, Organizația Platformei DA de la Bălți a decis să înainteze propriul candidat la șefia partidului, care se pregătește de Congres, la care se vor alege organele de conducere a formațiunii, inclusiv președintele. Membrii Consiliului organizației teritoriale Bălți ai Platformei DA au decis că o vor înainta pe deputata Arina Spătaru la șefia partidului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X