X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Astăzi, este marcată Ziua Internațională a Migranților

18 dec. 2023,, 20:00   Societate
2229 0

Șeful Inspectoratului General pentru Migrație, Mihail Vodă, a venit cu un mesaj în contextul Zilei Internaționale a Migranților, care este marcată astăzi, notează Noi.md.

„Peste 20 de mii de cetățeni străini din zeci de țări ale lumii studiază, dezvoltă afaceri, fac voluntariat, muncesc sau călătoresc astăzi în Republica Moldova. Pentru alții, pe care focurile de armă i-au alungat din țara lor, patria noastră a devenit adăpost.

Moldova este și casa lor, iar rolul nostru, ca ofițeri de migrație, rămîne același - să ne asigurăm că întîlnirea comunității locale cu cetățenii străini are loc într-un spațiu care stimulează dezvoltarea și buna înțelegere.

De Ziua Internațională a Migranților, reiterăm angajamentul nostru pentru o migrație integratoare, o migrație care onorează drepturile fundamentale ale omului.

Vom continua să depunem toate eforturile ca Moldova să rămînă țara unde putem învăța unii de la alții, unde ne sprijinim la nevoie, creștem și construim cu încredere un viitor comun”, se arată în mesajul lui Mihail Vodă.


1
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?