Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Deputații de la Partidul „Șor” aderă la platforma parlamentară ”Pentru Moldova”

4 noi. 2020,, 15:03   Politică
6847 5

Deputații fracțiunii Partidului „Șor” au semnat pentru Convenția privind aderarea la Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, care a fost inițiată de cei cinci deputați care au plecat de la Pro Moldova. Despre aceasta a anunțat deputatul Sergiu Sîrbu, postînd și o fotografie făcută de la discuții, scrie tv8.

„Astăzi, a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului şi readucerea, cît mai rapidă, a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii Partidul politic „Şor” au demonstrat responsabilitate, în această perioadă complicată pentru țară, și au susținut demersul nostru de a semna Convenția Pentru Moldova”, a scris Sergiu Sîrbu pe Facebook.

Sergiu Sîrbu a mai anunțat că pentru Platforma „Pentru Moldova” au votat deja 14 deputați. „Sînt convins că sînt mulți parlamentari care nu își doresc ca Legislativul să rămînă exclus în continuare din procesul de luare a deciziilor. Îndemn colegii din alte fracțiuni, indiferent de apartenență și viziuni politice, să subscrie la această inițiativă și să înceapă dialogul, pentru a promova proiectele atît de necesare țării”, a adăugat politicianul.

Despre aderarea deputaților „Șor” la Platforma „Pentru Moldova” a anunțat și liderul formațiunii, Ilan Șor: „Noi nu ne putem permite să fim observatori și sîntem deciși să facem tot posibilul pentru ce am fost aleși – să muncim eficient în Parlament. De aceea, deputații Partidului „Șor” au decis să se alăture Platformei parlamentare Pentru Moldova”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?