COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Declarație: "Problema schimbării liderului Partidului Platforma DA nu a fost pusă în discuție"

18 iun. 13:30   Politică
1813 0

După rezultatele Partidului Platforma DA la alegerile prezidențiale, a fost efectuată o analiză a situației în cadrul formațiunii politice. Dar problema demisiei lui Andrei Năstase din funcția de președinte al partidului nu a fost ridicată.

Despre aceasta a declarat vicepreședintele Parlamentului, vicepreședintele Partidului Platforma DA, Alexandr Slusari în cadrul emisiunii "Teritoriul Libertății" cu Lilia Burakovschi, relatează eNews.

"În partid a avut loc o dezbatere colectivă. Timp de treizeci de ani, toți s-au obișnuit cu clișee, aproape toate partidele sînt lideri. La noi este altfel, avem o democrație puternică în cadrul partidului. Dacă am pierdut alegerile – nu putem da vina doar pe lider, întreaga echipă este de vină. Năstase nu este un sfînt, el a făcut greșeli, dar și alții au greșit", a spus vicepreședintele Platformei DA.

Vicepreședintele Parlamentului a declarat că responsabilitatea pentru activitatea partidului este colectivă și de pierderea partidului nu poate fi învinuit doar președintele.

"Cînd Năstase a făcut greșeli, echipa ar fi trebuit să-l corecteze, dar ea nu a făcut acest lucru. Problema demisiei lui Năstase din funcția de președinte al partidului nu a fost pusă în discuție", a subliniat Slusari.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽