COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7924

Curtea de Apel a declarat inadmisibilă contestația Marinei Tauber depusă împotriva CEC

3 dec. 2021,, 17:23   Politică
2279 0

Curtea de Apel Chișinău a declarat inadmisibilă contestația Marinei Tauber depusă împotriva Comisiei Electorale Centrale privind excluderea ei din cursa electorală pentru funcția de primar în municipiul Bălți.

Demersul a fost depus în după-amiaza zilei de 2 decembrie de către aceasta. Marina Tauber a cerut instanței să anuleze hotărîrea, motivînd că aceasta este nefondată, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

În cererea de chemare în judecată s-a menționat că, analizînd motivarea hotărîrii CEC din 1 decembrie, membrii partidului au constatat că organul electoral a emis un act administrativ individual ilegal. Prin urmare, avocații părții au considerat că Partidul „ȘOR” a fost vătămat în drepturile sale.

Asta după ce, miercuri, 1 decembrie, CEC a solicitat Judecătoriei Bălți să anuleze înregistrarea lui Tauber în cursa electorală pentru Primăria Bălți. Pro au votat 6 membri ai Comisiei, iar doi au declarat abținere.

Ședința de judecată cu privire la anularea înregistrării Marinei Tauber, candidata Partidului „ȘOR”, din cursa electorală pentru funcția de primar în orașul Bălți are loc în aceste momente la Judecătoria Bălți.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X