X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Cum comentează Spînu zvonurile precum că urmărește crearea propriului partid politic

12 ian. 15:30   Politică
3915 0

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, care este și vicepreședinte al PAS, dezminte zvonurile precum că ar urmări să părăsească partidul și creeze propriul proiect politic.

Potrivit lui Spînu, lansarea acestor zvonuri urmăresc scopul de a scinda formațiunea. Ministrul a precizat că membrii PAS sînt în prezent consolidați în jurul obiectivului de integrare europeană.

"Doamne ferește... Vă rog să opriți toate discuțiile despre un nou partid. Sunt vicepreședintele PAS, sunt un membru de echipei și nici prin cap să-mi treacă să creez o nouă forță politică. Toate aceste zvonuri are un singur scop - cred că puțini și-au imaginat că PAS după alegerile parlamentare din 2021 va rămîne unit, au băgat aceste zvonuri pentru a încerca să ne rupă. Ceea ce nu se va întîmpla, sîntem foarte consolidați, în primul rînd de încrederea pe care o avem din partea oamenilor și de obiectivul de integrare europeană", a menționat Spînu în cadrul unei emisiuni la TVC21.

Întrebat de moderatorul emisiunii dacă sînt adevărate supozițiile că a doua figură importantă, investită cu putere de decizie în PAS, după președintele Maia Sandu, este Andrei Spînu, ultimul a declarat că astfel de afirmații sînt nefundamentate.

"Nu există în PAS un rating al persoanelor. Nu ne ocupăm noi cu astfel de măsurări. Președintele PAS este dl Igor Grosu, care are toată susținerea partidului și încrederea noastră. Sîntem mai mulți vicepreședinți, este Biroul permanent național și toate structurile statutare, avem extrem de multe discuții pe alocuri complicate în partid. Discutăm, fiecare are dreptul să-și spună opinia, pe alocuri se iau decizii prin vot, asta e ceea ce contează", a mai remarcat Spînu.

3
2
0
3
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?