COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu explică ce e un Guvern tehnocrat

Chicu explică ce e un Guvern tehnocrat

Un Guvern tehnocrat este unul centrat deplin pe nevoile oamenilor, care nu face politică, dar își consumă toată energia pentru rezolvarea problemelor societății și modernizarea țării.

Este opinia premierului Ion Chicu, exprimată într-o postare pe Facebook, transmite NOI.md cu referire la diez.md.

În opinia lui Chicu, atunci cînd guvernul este preocupat mai mult de politică, de sus în jos se seamănă dezordine și haos.


„N-o să mă vedeți în dispute politice, chiar dacă (intuiesc) multe mănuși vor fi aruncate. Nu am timp pentru asta, mă consumă și tare-mi displace”, se conține în postarea premierului Chicu.

Șeful Guvernului a mai spus că, pe plan extern, echipa sa va dialoga si interacționa cu oricine poate fi de folos promovării intereselor țării noastre. Iar pe plan intern, Executivul condus de Ion Chicu va coopera cu toate puterile statului.

„Vom respecta și interacționa cu toate puterile statului – credem că împreună vom reuși mai multe. Nu cred că e posibil de avansat măcar pe vreo direcție de dezvoltare, dacă nu există conlucrare și respect reciproc între Guvern, Parlament și Președinție. Orice speculație pe relația între aceste instituții este pierdere de timp”, a mai scris Ion Chicu, care a adăugat că va rămîne deschis și pentru comunicarea cu toată presa.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load