COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu despre declarația Pro Moldova privind creditul Federației Ruse (VIDEO)

Chicu despre declarația Pro Moldova privind creditul Federației Ruse (VIDEO)

În acest grup s-au adunat deputați iresponsabili și fără scrupule. Au blocat creditul rusesc de care avem nevoie. Și acum spun că avem nevoie de bani. Astfel, ei își amintesc de ei înșiși ca alegătorii să nu le uite.

Despre aceasta în cadrul emisiunii "Întrebarea principală" cu Iulia Fiodorova a relatat prim-ministrul RM, Ion Chicu, informează eNews.

"Acești tovarăși acum o lună numărau minutele rămase pînă la 15 mai pentru a ieși cu moțiunea de neîncredere și a ne arunca guvernul. Opoziția nu răspunde pentru nimic, pentru a nu uita de existența lor ei trebuie în fiecare zi să vină cu ceva, să declare, să critice, să laude pe cei dragi. Electoratul trebuie să-i țină minte. De aceea vin cu astfel de declarații. Nu există nici un principiu".


Ion Chicu a amintit că, acum trei săptămîni, CC a stopat acest credit, pe care ni s-a oferit fără condiții politice, ca și în alte cazuri. Acum opoziția declară că avem nevoie de el.

"Nu avem ce comenta? Probabil și-au atins scopul. Dacă nu ar fi ieșit cu această declarație, poate că am fi uitat de ei", este convins prim-ministrul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load