X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Nivelul apei în rîul Ural a scăzut

23 apr. 10:30   Externe
2766 0

Nivelul apei în rîul Ural, în apropiere de Orenburg, a scăzut sub nivelul periculos de 930 cm. Despre scest lucru a anunțat administrația regiunii Orenburg.

La 22 aprilie, nivelul apei în rîu a scăzut cu 11 centimetri. În dimineața zilei de 23 aprilie, nivelul apei în rîul Ural de lîngă Orenburg era de 920 de centimetri.
Înainte de aceasta, primarul din Novokuznețk, Serghei Kuznețov, a anunțat că nivelul rîului Tomi din apropierea orașului a scăzut la 440 de centimetri.

De asemenea, pe canalul Telegram al guvernului regiunii Kurgan s-a anunțat că nivelul apei în rîul Tobol din apropierea orașului Kurgan a fost în această dimineață de 970 de centimetri, relatează Noi.md cu referire la gazeta.

La 22 aprilie, s-a anunțat că în următoarele zile pe rîul Tobol în apropiere de Kurgan se așteaptă o scădere treptată a nivelului apei. În același timp, în partea de nord-est a municipiului Ketovski se așteaptă o creștere moderată a nivelului apei.

Acest lucru se datorează unei creșteri a eliberărilor de apă în perioada 5 aprilie - 7 aprilie din rezervoarele Troițk și Karatomarsk situate în amonte de rîul Tobol.

3
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?