TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chicu, către ambasadorul Lituaniei: Reforma justiției, prioritatea noastră

Prim-ministrul Ion Chicu a avut astăzi un dialog cu Excelența Sa, Ambasadorul Lituaniei la Chișinău, Kestutis Kudzmanas.

În cadrul întrevederii, șeful Executivului a vorbit despre prioritățile Guvernului: „Reforma justiției rămîne prioritatea noastră. Sîntem conștienți că fără ordine în sistemul judecătoresc nu vom putea progresa nici în celelalte domenii.”

Ion Chicu a subliniat și faptul că în următoarea ședință a cabinetului de miniștri va fi aprobat planul de acțiuni al Guvernului, care va cuprinde toate aspectele vieții sociale și economice, transmite Noi.md.

„Avem planuri mari de redresare a economiei naționale prin investiții masive în infrastructură și securitate energetică. În acest sens, încercăm să menținem un dialog deschis și un echilibru cu toți partenerii noștri externi, dar și cu organismele financiare internaționale”, a declarat Ion Chicu.
Ambasadorul Lituaniei, Excelența Sa Kestutis Kudzmanas, a reiterat sprijinul statului său pentru Republica Moldova și a confirmat disponibilitatea

Guvernului lituanian de a oferi asistență și expertiză acolo unde este nevoie.


„Republica Moldova are nevoie acum de suport internațional. Recomandăm Guvernului de la Chișinău să solicite mai intens sprijin din partea partenerilor externi. Uniunea Europeană este gata să ofere suport, dar mai întîi vrea să vadă rezultate concrete ale reformelor”, a menționat Excelența Sa Kestutis Kudzmanas.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load