X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ceban spune că programul electoral al lui Năstase este plagiat

3 mai. 2018,, 08:21   Politică
4601 1

Acuzațiile de plagiat continuă între candidatul socialist și cel al partidului "DA" la funcția de primar al Chișinăului.

Ion Ceban spune că programul electoral al lui Andrei Năstase se bazează de fapt pe ideile sale.

"Dacă le comparați cam 60 la sută au fost scoase din programul nostru, foaia volantă pe care noi am văzut-o. Dacă lipsește inspirația sau experiența noi nu avem o problemă. Ajungem în dezbateri, le discutăm", a menţionat Ion CEban, candidatul PSRM la funcția de primar.

Anterior, Platforma DA i-a acuzat pe socialiști că ar fi preluat sloganul folosit de ei la mai multe evenimente "Azi capitala, mîine toată țara". Asta după ce Chișinăul a fost împînzit de banere în care apare candidatul socialiștilor însoțit de mesajul "Salvăm Capitala, apoi salvăm și țara".

De fapt, originalitatea le-a jucat feste ambelor partide, deoarece mesajele lor sînt inspirate dintr-un slogan folosit încă de pe timpul Revoluției romîne. "Azi în Timișoara, mîine-n toată țara" s-a strigat pe străzile oraşului bănățean acum 28 de ani. Acesta a devenit lozinca revoluției care a dus la căderea regimului comunist al lui Nicolae Ceaușescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?