Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ce spune Filat despre planurile de viitor (VIDEO)

30 ian. 2020,, 09:44   Politică
4815 4

Timp de aproximativ două luni, de cînd a fost eliberat condiționat înainte de termen din penitenciar, Vlad Filat spune că a gustat „un pic de libertate” și s-a ocupat de starea sa de sănătate și a părinților.

„În timpul pe care l-am avut la dispoziție am avut grijă de sănătate. Mă bucur mult că am putut avea grijă și de sănătatea părinților mei. Am mai comunicat cu oameni dragi mie. Și pot să spun că am gustat un pic de libertate, doar un pic, urmează s-o resimt în totalitate”, a declarat Vlad Filat pentru UNIMEDIA, după ședința Curții de Apel care l-a lăsat în libertate.

Întrebat dacă are intenția să revină în Partidul Liberal Democrat (PLDM), Filat spune că la moment este exclus acest lucru, dar viitorul îi poate schimba decizia.

„Acum nu, vă spun cu certitudine. Însă, timpul va arăta. Eu consider că fiecare om are dreptul să ia anumite decizii, în anumite situații, într-un anumit context. Cred că doar niște oameni neserioși pot exclude în totalitate anumite ipoteze”, a mai adăugat fostul premier.

Magistrații Curții de Apel Chișinău au respins recursurile depuse de Penitenciarului nr.13 și de Administrația Națională a Penitenciarelor, prin care s-a cerut suspendarea hotărîrii de eliberare condiționată a lui Vlad Filat. Astfel, fostul premier a rămas la libertate, după mai bine de oatru ani petrecuți după gratii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?