X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Filat: Recean își va extinde businessul

27 ian. 15:26   Politică
4302 1

În prezent, în Aeroportul Internațional Chișinău s-a încins o luptă adevărată pentru închirierea spațiilor.

În viitorul apropiat, atunci cînd pasagerii vor sosi sau vor pleca prin aeroportul din Chișinău, vor avea posibilitatea să mănînce la KFC, a sugerat Vlad Filat, precizînd că "prietenii știu de ce". Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii "Puterea a Patra" la postul N4, relatează telegraph.

El a menționat direct afacerea cu aripioare crocante a premierului Dorin Recean, care are legătură cu directorul Pro TV Chișinău în compania care deține restaurantele KFC din Chișinău.

Agenția Proprietății Publice (APP) și Aeroportul Internațional Chișinău au anunțat o licitație deschisă pentru închirierea mai multor spații din cadrul aeroportului, inclusiv zona verde și zona duty-free, însă procedura pare să fie dedicată unei companii franceze.

Telegraph scrie că firma în cauză este o companie numită Lagardere Travel Retail, înregistrată în țara noastră în noiembrie 2023 tocmai cu scopul de a participa la licitație.


Anterior, APP a negat acuzațiile privind o licitație netransparentă pentru închirierea de spații la aeroport. Acest lucru s-a întîmplat după ce presa a relatat că autoritățile ar fi stabilit în avans condiții netransparente de participare la licitația pentru închirierea spațiului comercial de pe aeroportul Chișinău în favoarea unei anumite companii - Lagardere Travel Retail.

3
2
0
5
53

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?