X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cavcaliuc și Platon în vizorul autorităților engleze

4 oct. 2022,, 15:19   Politică
2901 0

Ministrul pentru Europa al Regatului Unit, Leo Docherty, susține că autoritățile engleze nu vor tolera moldovenii certați cu legea, care se ascund la Londra.

Acesta s-a referit în special la persoanele care dețin bani dobîndiți ilegal, transmite realitatea.md.

Declarațiile au fost făcute în timpul unei vizite oficiale la Chișinău, după discuțiile cu șeful Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene din țara noastră.

El a punctat că responsabilii din ambele țări colaborează, astfel încît dacă se stabilește că persoanele au comis ilegalități acestea să fie pedepsite.


„Cît privește indivizi controversați concreți, există angajament deschis, din toată inima, din partea autorităților noastre, să colaborăm cu autoritățile din Moldova, astfel încît persoanele să ajungă în fața justiției. Se colaborează energic. Avem toleranță zero față de fenomenele respective”, a declarat Docherty.

Popescu și Docherty au mai vorbit despre securitate regională, liberalizarea roamingului și facilitarea exportului produselor agricole moldovenești în Regatul Unit, dar și recunoașterea reciprocă a mai multor acte.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?