X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Audieri la Comisia parlamentară securitate națională pe cazul Ceaus

14 apr. 2021,, 21:12   Politică
2960 1

Reprezentanții Serviciului de Informații și Securitate și cei ai Ministerului de Interne au fost audiați astăzi la Comisia parlamentară securitate națională, apărare și ordine publică, pe cazul răpirii magistratului ucrainean Nicolae Ceaus. Audierile au avut loc cu ușile închise.

„Iar informațiile care au fost prezentate nu pot fi publicate, deoarece Legea cu privire la secretul de stat nu ne permite asta. Totuși, nu am aflat prea multe, iar unele întrebări rămîn în continuare fără răspuns”, a scris deputatul Sergiu Sîrbu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții Procuraturii Generale ar fi refuzat să participe la audieri.

„Cu această ocazie, am constatat că unele instituții ale statului sînt mai active decît celelalte. Altele sînt pasive sau chiar refuză orice colaborare privind acest caz revoltător”, a menționat Sergiu Sîrbu.

„În mod subiectiv, se creează impresia că cineva încearcă să mușamalizeze cazul Ceaus. Sper să greșesc, dar dacă se va demonstra faptul că unele instituții ale statului au vreo implicare în răpirea judecătorului ucrainean, atunci este extrem de grav. Noi sîntem interesați ca adevărul despre acest caz să iasă la iveală cît mai curînd. Totodată, vrem ca instituțiile responsabile să-și facă onest meseria și să ne asigure că putem trăi în siguranță”, a adăugat Sîrbu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?