X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Analist politic român: În R.Moldova se face un experiment

8 mai. 2023,, 09:44   Politică
6215 2

Republica Moldova, ca și România, trece acum printr-un experiment gestionat de Uniunea Europeană. Astfel de opinii au fost exprimate la emisiunea română „Marius Tucă Show”.

Potrivit participanților la discuție, acest experiment este pus în aplicare prin intermediul președintelui Maia Sandu, care se bucură de sprijinul plenar al Uniunii Europene.

"Maia Sandu este un alt experiment. Așa cum a fost și în România un experiment, deci se experimentează pe popoarele astea. Deci au zis americanii și nu numai: pe cine experimentăm noi în Europa? Pe Italia? - Nu putem. Pe Germani, pe Franța? Nu. Și atunci pe cine să încercăm? Pe România, pe Bulgaria. Pe Ungaria au vrut să facă asta, numai că s-au lovit de Orban care e de 20 de ani și nu le-a ieșit nimic (...).

Un alt experiment care vine acum este Moldova, cu totul diferit. Mult mai rău, pentru că e și spaima Rusiei, care e aproape și vor să o cucerească. (...) Tot ce face Maia Sandu e condamnabil, pentru că sub această amenințare a destabilizirii, dar ce înseamnă destabilizare? Că vin adversarii ei la putere", a menționat jurnalistul Marius Tucă.

Opinia a fost împărtășită și de analistul politic Ion Cristoiu, care a precizat că Maia Sandu "este întruchiparea statului de drept și a democrației" în Moldova.


"Este uluitor. Ea se transformă în altcineva. Este o viteză a transformării ei în Băsescu, în Zelenski, în Saakashvili. Este sprijinită de Uniunea Europeană. Ea este întruchiparea statului de drept și a democrației. Deci, Uniunea Europeană a luat o decizie: sînt hăituiți toți oamenii care sînt hăituiți de ea. Acesta este experimentul", a declarat analistul politic Ion Cristoiu.

76
3
1
2
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?