X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Activista Maria Olari nu va fi sancționată pentru huiduirea mamei lui Igor Dodon

5 oct. 2022,, 21:24   Politică
1173 0

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, spune că activista Maria Olari, pe care o acuză că i-a agresat și umilit mama în ziua în care aceasta a fost citată la Procuratura Anticorupție, nu va fi pedepsită.

Ex-președintele a publicat un răspuns din partea Inspectoratului General al Poliției (IGP), prin care acesta a fost informat că în urma examinării probelor de la acel incident nu a fost constatată nicio infracțiune, atenționînd că organele de drept au comis un precedent „care va avea efectul de bumerang împotriva celor care acum sunt la putere și în funcții”, transmite replicamedia.md.

„Linșajul mediatic și atacul verbal violent la care a fost supusă mama mea în incinta Procuraturii Anticorupție este considerat normal de către organele de drept, care nu au găsit niciun semn de infracțiune aici. Deci orice cetățean poate fi umilit public în incinta Procuraturii sau CNA, fără a putea fi apărat prin lege? Asta e norma în „vremurile bune” sub Maia Sandu și procurora Veronica Dragalin?

Este clar că acest atac a fost nu doar tolerat în incinta Procuraturii Anticorupție, dar și înscenat de procurorii pe caz, agresoarea Maria Olari fiind înștiințată din ajun despre vizita mamei mele. Și e trist că șefa Procuraturii Anticorupție, doamna Dragalin, a început cariera sa prin mușamalizarea acestui caz rușinos, care nu-i face bine nici moral, nici profesional”, a transmis Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Fostul șef de stat a menționat în mesajul său că în acest fel „organele de drept subordonate puterii” au comis un nou precedent „care va avea efectul de bumerang împotriva celor care acum sunt la putere și în funcții”.


„Și să nu fie de mirare dacă prin ceva similar vor trece și cei care acum sunt la guvernare, iar furia poporului se va năpusti peste ei. Acest precedent nu le va permite să invoce legea, fiindcă ei înșiși își bat joc azi de ea și o anulează”, a mai adăugat el.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?