TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A ieșit la lumină ultimul discurs al lui Plahotniuc, la partid (AUDIO)

„E timpul să stăm puțin în opoziție”, asta le-ar fi spus ex-președintele PDM colegilor din partid, în timpul ultimului său discurs, înainte de a părăsi Republica Moldova. O asemenea înregistrare audio a fost publicată de Jurnal TV.

„Stimați colegi, eu am o propunere. Pur și simplu la noi aici se dezic delegațiile. Noi vrem să ieșim, de aceea îmi este și incomod să plecăm. Eu vreau să vă spun doar două cuvinte. Să-mi spuneți tot ce se întîmplă acolo, nu-i prea curat. Noi trebuie să ținem fracțiunea consolidată. Partidul consolidat. Se vor rări, se vor rări. Așa este mereu în vremuri grele. Noi trebuie să stăm tare înainte. Eu vă spun și vă promit, partidul o să stea în picioare. Noi o să fim alături de ei. Trebuie să ținem consolidată toată fracțiunea, pentru că la fracțiunea noastră o să ajungă oricine dintre ei. Ei nu pot face nimic. Ei bufnesc și transmit mesaje că avem nevoie cumva cu voi, poate cu voi că degrabă ne „zatravlești” și unii și alții”, ar fi declarat Vlad Plahotniuc.

„E timpul să stăm puțin în opoziție ca să arătăm o diferență. Pe de altă parte, vin diferite mesaje de la diferite delegații. Propunerea mea este să-mi dați voie să discutăm cu toate delegațiile acestea. Misiunea Uniunii Europene, alte delegații și ambasadori, să mai discutăm o dată, să luăm o decizie unde să ținem cont de tot ce s-a vorbit aici. Colegii au fost pe loc. La orele cinci, cinci și jumătate noi anunțăm. E bine așa? - Da. - Eu vreau să vă mulțumesc pentru încredere și vă asigur că tot ce este mai bine va fi repede. APLAUZE - Eu o să rog ca colegii din birou să fie pregătiți ca să conlucrăm după Delegația Uniunii Europene. - Da? Mulțumesc”, ar mai fi spus acesta, notează agora.md.

Amintim că democrații au anunțat că cedează guvernarea în seara zilei de 14 iunie. Peste cîteva ore, Partidul Democrat a anunțat, printr-un comunicat, că Vlad Plahotniuc a plecat din țară.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load