X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

A crescut efectivul de personal al Aparatului Preşedintelui Moldovei

11 ian. 2019,, 14:40   Politică
3550 1

Efectivul de personal al Aparatului Preşedintelui Moldovei a crescut pînă la 163 de unități. Totodată, a fost aprobată noua sa structură, transmite Noi.md.

Acest lucru este prevăzut de decretul corespunzător privind structura Aparatului Preşedintelui Moldovei, semnat de șeful statului, Igor Dodon.

Documentul a fost publicat în „Monitorul Oficial” și a intrat în vigoare la 1 ianuarie, 2019. Prin acesta este abrogat decretul Președintelui Republicii Moldova din data de 5 aprilie, 2012, privind structura Aparatului Președintelui Republicii Moldova, prin care a fost aprobat efectivul-limită de personal al Aparatului Președintelui la nivel de 80 de unități.

Igor Dodon a dispus secretarului general al Aparatului Preşedintelui Moldovei, în termen de o lună: să prezinte spre aprobare proiectul de Regulament al Aparatului Preşedintelui Moldovei, precum și să aprobe statele de personal al Aparatului Preşedintelui Moldovei și documentele interne necesare pentru asigurarea activităților Aparatului Preşedintelui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?