A crescut efectivul de personal al Aparatului Preşedintelui Moldovei

A crescut efectivul de personal al Aparatului Preşedintelui Moldovei

Efectivul de personal al Aparatului Preşedintelui Moldovei a crescut pînă la 163 de unități. Totodată, a fost aprobată noua sa structură, transmite Noi.md.

Acest lucru este prevăzut de decretul corespunzător privind structura Aparatului Preşedintelui Moldovei, semnat de șeful statului, Igor Dodon.

Documentul a fost publicat în „Monitorul Oficial” și a intrat în vigoare la 1 ianuarie, 2019. Prin acesta este abrogat decretul Președintelui Republicii Moldova din data de 5 aprilie, 2012, privind structura Aparatului Președintelui Republicii Moldova, prin care a fost aprobat efectivul-limită de personal al Aparatului Președintelui la nivel de 80 de unități.

Igor Dodon a dispus secretarului general al Aparatului Preşedintelui Moldovei, în termen de o lună: să prezinte spre aprobare proiectul de Regulament al Aparatului Preşedintelui Moldovei, precum și să aprobe statele de personal al Aparatului Preşedintelui Moldovei și documentele interne necesare pentru asigurarea activităților Aparatului Preşedintelui.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load