Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Preşedintele Filipinelor l-a parodiat pe Trump (VIDEO)

8 dec. 2016,, 12:00   Externe
1960 0
Foto: REUTERS/Edgar Su

Nu este prima dată cînd Rodrigo Duterte atrage atenţia prin enunţurile sale la adresa primelor persoane ale SUA.


Pînă la aceasta, preşedintele Filipinelor de două ori l-a înjurat pe actualul şef al Casei Albe, Barack Oama.

Rodrigo Duterte l-a parodiat pe preşedintele ales al SUA, Donald Trump. Comentînd convorbirea telefonică cu republicanul, Duterte a imitat vocea şi accentul lui, comunică agenţia Bloomberg.

- Preşedinte Duterte, bravo. Eu ştiu că îţi faci probleme din cauza americanilor care te critică. Dar tu eşti extraordinar, continuă în acelaşi spirit, - citează agenţia parodierea lui Trump de către Duterte.

Continuînd parodia, preşedintele Filipinelor, în numele lui Trump, şi-a propus sie însuşi să servească împreună o cafea şi să soluţioneze „problema de la frontiera Mexicului şi SUA”.

- Cînd vei fi la Washington sau New-York, găseşte-mă şi vom bea o cafea. Şi, posiil, tu vei putea propune ceva pentru a mă clarifica cu aceasta, la naiba, - a continuat Duterte parodia, menţionînd, totodată, că după discuţia cu Trump el se simte „ca un sfînt”.

Amintim că anterior preşedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, de două ori l-a înjurat pe Barack Obama, numindu-l fiu de căţea. Prima dată Duterte l-a insultat pe actualul stăpîn al Casei Albe în septembrie, înainte de a pleca pe calea aerului la forumul internaţional din Laos. A doua dată aceasta s-a întîmplat la finele lui octombrie, cînd preşedintele Filipinelor era în vizită în China.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?