Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

DECIS. Andrei Năstase a cedat în favoarea Maiei Sandu, cu anumite condiții

15 oct. 2016,, 13:08   Politică
12617 23
Foto: independent.md

Liderul Partidului Platforma Demintate și Adevăr, Andrei Năstase, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate în satul său natal, că Iiderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, va fi candidatul unic la funcția de președinte din partea celor două partide.


Andrei Năstase a relatat că decizia a fost luată în cadrul unei ședințe a Consiliului politic Național al Platformei Demnitate de Adevar, relatează NOI.md.

În cadrul conferinței a fost dată citirii declarația Consiliului național politic al PPDA, în care se specifică că PPDA va susține candidatul PAS cu condiția ca Maia Sandu sa-și asume punctele prioritare din programul politic al lui Andrei Năstase.

Printre aceste puncte se numără descoperirea celor implicați în furtul miliardului, neadmiterea ca oamenii să întoarcă furtul miliardului, majorarea pensiilor, organizarea alegerilor anticipate etc.

„Zilele astea am vorbit despre o decizie pe care am gîndit-o și chibzuit-o mult. La noi în sat, oamenii pe care îi iubesc au așteptat ca acest candidat să fiu eu. PPDA a decis că este mai bine pentru țară ca alături de noi să mai fie un partid. PAS este un partid ca și noi. Mai mult decît interesele noastre de partid, ne unește interesul față de țară. Nimeni, absolut nimeni nu mi-a influențat nici opinia mea, nici opinia colegiei mele. Acesta este purul adevăr", a spus Năstase.

Potrivit lui, aceasta decizie este elaborată și gîndită, trecută prin prisma interesului național.

La conferința de presă a fost prezentă și Maia Sandu, care a declarat că este conștientă de decizia luată de PPDA și de colegii din PLDM.

„Vă asigur cu toată responsabilitatea că eforturile dumneavoastră vor avea izbîndă."

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?