Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Premieră! Spectacolul „Sublimarea iubirii”, la Chișinău ©

13 oct. 2016,, 15:50   Capitala
3325 1
Foto: noi.md

În premieră, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” se va juca spectacolul „Sublimarea Iubirii”.


Actorii ce vor urca pe scena din Chișinău vin din Rusia, informează NOI.md.

Astăzi, începînd cu ora 19.00, cunoscuții actori din Rusia Marat Bașarov, Irina Medvedeva și Vladimir Sterjakov vor prezenta publicului din capitală comedia „Sublimarea Iubirii” în regia lui Alexei Kiriușcenko.

Un respectabil deputat italian, signor Leone, ajuns la o vîrstă deja înaintată, pe neașteptate pentru sine se îndrăgostește de o tînără jurnalistă – Paola. Dar, din păcate, vîrsta înaintată, lipsa totală de romantism și șarm masculin îl împiedică pe deputat să o cucerească. În situația creată, ca să trezească în inima Paolei un sentiment reciproc, deputatul hotărăște să recurgă la o mică înșelăciune. Leone se înțelege cu un dramaturg tînăr și încă necunoscut spectatorilor, Pietro, și în public prezintă operele literare ale acestuia ca ale sale proprii. Faima, popularitatea, succesul – toate acestea cad la picioarele deputatului viclean și calculat. Se pare că scopul a fost atins – succesul public o face pe jurnalistă să privească la signor Leone cu alți ochi. Pînă cînd Leone se scaldă în razele succesului, tînăra leoaică Paola și dramaturgul Pietro se bucură de dulceața iubirii unul în brațele celuilalt.


Nu pierdeți șansa de a urmări talentul actorilor ce vor aduce atmosfera dinamică a evenimentelor vieții italiene la Chișinău.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?