X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Serbia va extinde cooperarea cu Moldova

7 oct. 2016,, 13:30   Economie
2602 1
Сербия расширит сотрудничество с Молдовой
Foto: gov.md

Serbia susține reformele iniţiate de Guvernul Republicii Moldova în vederea integrării europene și pledează pentru aprofundarea colaborării celor două state în domeniul comerțului, agriculturii, educației și științei.


Declarația a fost făcută de prim-vicepremierul, ministrul Afacerilor Externe al Republicii Serbia, Ivica Dacic, în cadrul întrevederii ci premierul moldovean Pavel Filip, informează NOI.md.

Pavel Filip a remarcat, în cadrul întrevederii, importanța amplificării relațiilor politice, diplomatice, dar și economice ale ţării noastre cu Republica Serbia. Şeful Executivului a făcut o retrospectivă a activităţii Cabinetului de miniştri în vederea implementării agendei de reforme convenite cu Uniunea Europeană și a mulțumit Guvernului Serbiei pentru susținerea consecventă oferită parcursului european al Republicii Moldova.

Oficialii au efectuat, de asemenea, un schimb de opinii privind relaţiile politice și economice ale Republicii Moldova cu partenerii externi, situaţia regională şi evoluţiile în procesul de soluţionare a conflictului transnistrean și a celui din Kosovo, precum şi despre importanţa intensificării cooperării moldo-sîrbe în cadrul organizaţiilor internaţionale şi regionale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?