X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

De ce Vasile Tarlev a revenit în politică

26 sep. 2016,, 10:29   Politică
4196 2
Почему Тарлев вернулся в политику
Фото: noi.md

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, ex-Premierul Vasile Tarlev, candidat independent la prezidențiale, a fost solicitat întrebat şi de ce, după ce recent a declarat că se retrage din politică, a decis să revină şi să candideze la Preşedinţia RM.


„Da, cîndva am spus acest lucru, dar am mai spus că, dacă voi simți că țara va avea nevoie de cunoștințele mele, experiența și capacitățile pe care le posed, atunci numaidecît mă voi întoarce în politică. Acuma este un astfel de moment. În plus, mă uit la procesele care au loc în Moldova și am înțeles că țara este la un pas de prăbușire, haos și sărăcie. Cetățenii au devenit ostatici ai acțiunilor iresponsabile ale unor demnitari, Moldova a ajuns într-un impas. Astăzi, nimeni nu trebuie sa fie indiferent, fiindcă ne afectează într-adevăr ceea ce se întîmplă în țară”, a declarat el.

Potrivit spuselor sale, „Moldova este un stat care are nevoie de oameni puternici, hotărîți, care doresc să facă ceva pentru binele tuturor”. „Moldova are nevoie de mobilizare și alegerea unui Președinte al țării cu adevărat patriot, experimentat, responsabil, puternic și gospodar”, a menţionat Vasile Tarlev.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?