Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Candu și Filip critică protestatarii din PMAN: „Acești oameni nu au valori”

27 aug. 2016,, 13:12   Politică
7214 29

Foto: independent.md

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, și prim-ministrul Pavel Filip critică persoanele care s-au organizat în ultimele zile în cadrul campaniei „NuMăTem”, în semn de protest față de acțiunile actualei guvernări.


Potrivit acestora, cei veniți în PMAN „nu au valori”, iar partidele de opoziție „nu merită să existe în Republica Moldova.

„Toți au dreptul la proteste, inclusiv opoziția. Dar nu înțeleg cum poți să protestezi, atunci cînd se intonează imnul, cît se dau onoruri… Sînt niște simboluri importante pentru statalitate. E vorba de Ștefan cel Mare care a luptat ca această țară să existe, iar cineva blamează aceste simboluri. Probabil, acești oameni nu au valori și aceste partide care stau în spate nu merită să existe în R. Moldova. Cetățenii nu trebuie să dea voturi și nici atenție acestor partide. Aceste partide cu siguranță că vor dispărea, așa cum au dispărut și alții care doreau răul R. Moldova”, a punctat Andrian Candu, citat de Ziarul Național.

Și premierul Pavel Filip a ținut să critice protestatarii. „Ziua Independenței nu este despre ură și dezbinare. E păcat să faci campanie electorală în această zi. E o zi pozitivă și trebuie să transmitem mesaje pozitive. R. Moldova trebuie să fie guvernată deci care construiesc și nu de cei care dezbină”, a conchis Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?