Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Transportatorii: "Ieșim la muncă. Protestul putea fi evitat prin discuții reale cu autoritățile"

29 feb. 09:53   Societate
2162 0

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) a recepționat un mesaj de la conducerea Parlamentului prin care este îndemnată de a prezenta propuneri de modificare a Codului transporturilor rutiere.

Propunerile urmează a fi prezentate pe numele președintelui Parlamentului și președintelui Comisiei Economie, buget, finanțe, notează Noi.md.

"{...} Conform opiniei majorității transportatorilor, săptămîna viitoare vom prezenta proiectul de modificare a Codului transporturilor rutiere. Ne exprimăm speranța că intenția conducerii Parlamentului este una serioasă și vom fi auziți.

Pentru a demonstra că am fost și sîntem deschiși pentru un dialog constructiv anunțăm că vom ieși la muncă și vom efectua rutele regulate. Afirmăm că acest protest putea fi ușor de evitat, dacă o discuție reală privind legislația în domeniul transporturilor începea mai devreme {...}", se arată în mesajul APOTA.

Oleg Alexa, președintele Aociației a mai precizat că va face public proiectul de modificare a CTR pe care îl va depune la Parlament, și va face publice toate acțiunile legate de acest proiect, inclusiv a eventualelor ședințe, consultări publice etc.

2
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?