X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Fermierii polonezi blochează un punct de control de frontieră în apropiere de Frankfurt pe Oder

26 feb. 11:02   Externe
3026 0

Fermierii polonezi au blocat în semn de protest un punct de control de frontieră în apropiere de Frankfurt pe Oder.

Se preconizează că blocarea de către fermierii polonezi a autostrăzii în apropiere de Frankfurt pe Oder va provoca întîrzieri în traficul din Brandenburg pînă luni după-amiază.

Poliția a îndemnat transportatorii să evite pe cît posibil autostrada A12. Ar trebui să se folosească punctul de trecere a frontierei Pomellen de pe autostrada 11 din Mecklenburg-Pomerania de Vest și punctul de trecere a frontierei Forst de pe autostrada 13. Chiar și cei care călătoresc cu automobilul ar trebui să aleagă alte rute, transmite Noi.md cu referire la eurointegration.

Numeroase camioane, autoturisme și autobuze au fost nevoite duminică să facă o deviere, deoarece tractoarele au fost parcate pe mai mulți kilometri pe partea poloneză.

În Polonia, fermierii au format un convoi de tractoare pe Autobahn 2 - o prelungire a A12 pe partea poloneză - la punctul de trecere a frontierei Szwieck.


De asemenea, traficul a fost blocat cu tractoare, dube și camioane pe podul orașului Frankfurt pe Oder, pe partea germană, duminică seara. În Germania, fermierii protestează în principal împotriva reducerilor planificate ale subvențiilor pentru motorină agricolă.

12
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?