X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Gaţcan împreună cu „Rostov” au învins legendara echipă „Ajax”

25 aug. 2016,, 08:10   Sport
3432 0
Гацкан с «Ростовом» разгромили легендарный «Аякс»
Foto: rostov.ru

Fotbalistul moldovean Alexandru Gaţcan, care joacă pentru clubul rusesc „Rostov”, a jucat toate cele 90 de minute în meciul legendar cu clubul olandez „Ajax”.


Meciul retur al rundei play off a Ligii Campionilor, în seara de 24 august, s-a încheiat cu înfrîngerea renumitului club olandez. Clubul rusesc „Rostov” a învins scor 4:1, transmite NOI.md.

Scorul a fost deschis în minutul 34 de legionarul iranian al „Rostovului” Sedar Azmun. În runda a doua golurile în porţile Ajax au fost înscrise de Alexandr Erohin, Chritstian Noboa şi Dmitrii Poloz. La finele meciului, Ajax a reuşit să înscrie doar o minge. Mijlocaşul de la Ajax Davy Klaassen s-a remarcat printr-un penalti în minutul 84.

Conaţionalul nostru Alexandru Gaţcan a jucat pentru „Rostov” toate 90 de minute.
Astfel, „Rostov”, pentru prima dată în istorie, a intrat în faza grupelor Ligii Campionilor. Gaţcan, în statutul de căpitan al „Rostovului” va participa la turneul, în care clubul rusesc va juca cu cele mai puternice cluburi de fotbal din Europa.

Amintim că în primul meci Ajax-Rostov, din 16 august, echipele au jucat la egalitate 1:1. Singurul gol din partea Rostovului a fost înscris de Christian Noboa. Alexandru Gaţcan atunci a primit cartonaş galben la finele meciului.

Tragerea la sorţi pentru faza grupelor Ligii Campionilor, în urma căreia vor fi cunoscuţi adversarii echipei lui Gaţcan, va avea loc în seara zile de 25 august în oraşul elveţian Nyon. Începutul este programat pentru ora 19.00 ora Moldovei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?