X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 509

Fotbalistul Сristian Dros, gol spectaculos pentru echipa sa de club

21 apr. 17:00   Sport
2077 0

Internaționalul moldovean Cristian Dros a marcat un gol de generic în prima divizie belarusă de fotbal. Mijlicașul formației Slavia Mozîr a înscris în poarta echipei Dinamo Brest cu un șut splendid de la marginea careului.

Cristian Dros a deschis scorul astfel în partida cu Dinamo Brest. Acesta este primul gol marcat de internaționalul moldovean în actualul sezon fotbalistic din Belarus, transmite tvrmoldova.

Echipa sa nu a reușit, însă, să-și mențină avantajul. Dinamo a egalat încă pînă la pauză, iar scorul de 1:1 a rămas neschimbat și pînă la finalul partidei.

Fotbalistul moldovean a fost integralist, iar în prelungiri a luat și un cartonaș galben. Cristian Dros a jucat în toate cele cinci etape jucate pînă acum în campionatul belarus.

Un alt fotbalist al echipei naționale a Republicii Moldova, Victor Stînă, a înscris și el pentru echipa de club. Mijloșcaul a marcat pentru AEL Larissa în partida cu Niki Volos dintr-a doua divizie valorică a fotbalului elen. Stînă a marcat primul gol al meciului, deschiyînd scorul, însă echipa sa a pierdut în cele din urmă cu 2:3.

3
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?